Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αυτή η σκ@τόφατσα είναι ο 67χρονος Θεσσαλονικιός παιδόφιλος

loading...

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 67χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης για αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση.





Πρόκειται για τον Φλαμουρόπουλο Νικόλαο του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1948 στη Θεσσαλονίκη.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου, να προσφύγουν στις αρμόδιες Αρχές προς διερεύνηση των πράξεων.


Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2310-388456 του τμήματος προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Πηγή: dexiextrem.blogspot.gr