Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έμποροι Θεσσαλονίκης: Αναγκαία η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων το Πάσχα

loading...

Τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης ενόψει των εορτών του Πάσχα από τους καταναλωτές, ζήτησαν σήμερα έμποροι και επαγγελματίες σε συνέντευξη Τύπου της πόλης.
Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης, επισήμανε ότι: «η αγορά  είναι τελειωμένη. Η παρατεταμένη ανησυχία για την οικονομία, έχει επηρεάσει τον καταναλωτή, που σκέπτεται να ξοδέψει και τα λίγα χρήματα που διαθέτει». Και συνέχισε διευκρινίζοντας ότι: «η αγορά βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση της τελευταίας πενταετίας. Κακή είναι και η κατάσταση στον διατροφικό τομέα».
Ο πρόεδρος  του Σωματείου Κρεοπωλών, Δημήτρης  Γκαρμπούνης ανέφερε ότι: «η κατανάλωση στο κρέας λόγω κρίσης, έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά 20%. Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα κρεοπωλεία της γειτονιάς τους και να μην εμπιστεύονται γκρίζες “πονηρές” διαφημίσεις».
«Υπάρχει site που υπόσχεται 500 αρνιά προς 5,89 ευρώ το κιλό, χωρίς να αναφέρει χώρα προέλευσης, χωρίς να αναφέρεται η επιχείρηση που τα προμηθεύει»,  δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγους Καλαμαριάς, Δημήτρης Μιλιάδης υπογράμμισε ότι : «λόγω μείωσης των τιμών στα ακίνητα, εμπορικές επιχειρήσεις αποχωρούν από την Καλαμαριά και βρίσκουν νέα στέγη στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης».
πηγή:enikonomia.gr
Δες τι νόμιμους τρόπους χρησιμοποιούν για να βγάλουν λεφτά από το ίντερνετ, η μέθοδος έχει διαδοθεί και στη Θεσσαλονίκη αλλα τα καταφέρνουν μόνο όσοι επιμείνουν Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε