Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Έρχεται η πρώτη θερμή εισβολή της Άνοιξης. Πόσο θα κρατήσει και τι καιρό θα κάνει το Πάσχα.

loading...


Θερμή εισβολή προβλέπεται τα επόμενα...


24ωρα, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην κεντρική, ανατολική και νότια χώρα όπου ο υδράργυρος θα ανέλθει και πάνω από τους 22-23 βαθμούς Κελσίου !!

Ωστόσο η άνοδος αυτή της θερμοκρασίας θα συνδυαστεί με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι, νοτιάδες κατά τόπους θυελλώδεις αλλά και λασποβροχές και Αφρικάνικη σκόνη.



Η θερμή αυτή εισβολή θα κρατήσει στη χώρα μας από τις 25 ως και τις 28 περίπου Μαρτίου και θα είναι η πρώτη μικρή επίσκεψη της Άνοιξης στη χώρα μας, ωστόσο ο Χειμώνας θα επανέλθει στις αρχές του Απριλίου με πτώση της θερμοκρασίας, βοριάδες, καταιγίδες, ακόμα και χιόνια.


Με πολύ κρύο και χιόνια θα είναι το φετινό Πάσχα στη χώρα μας, σύμφωνα με Αμερικανούς μετεωρολόγους.

Κάθε Πάσχα την τελευταία περίπου 5ετία, είχαμε καλό καιρό με ήλιο, λίγες καταιγίδες, αλλά και ζέστη.

Φέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά, με κρύο, χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην βόρεια Ελλάδα, όπως και ισχυρές καταιγίδες, σύμφωνα με το volcanotimes.com.

Ελπίζουμε να αλλάξουν αυτές οι προβλέψεις, οι οποίες δίνουν ποσοστό ευστοχίας στην πρόβλεψη αυτή, περίπου 80-100%.

Επίσης, σε σχετικό άρθρο της αμερικάνικη ιστοσελίδα αναφέρει, ότι φέτος θα μεταβούμε από τον Χειμώνα, απευθείας στο Καλοκαίρι, από τον μήνα Μάιο και μετά.

Πηγή: Tromaktiko
Αν είσαι από Θεσσαλονίκη και θες να αποκτήσεις πρόσβαση σε μειωμένες τιμές σε μαγαζιά και επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης αλλά και να πιέσουμε όλοι μαζί για ακόμα πιο  μειωμένες τιμές έλα μαζί μας πατώντας εδώ