Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη επιδειξίας στη Θεσσαλονίκη

loading...
Πρόκειται για έναν 26χρονο Αλβανό με πεδίο δράσης περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία έλαβε μία κλήση για από μία 54χρονη που κατήγγειλε πως  ο 26χρονος κατέβασε τα παντελόνια του μπροστά της σε στάση στους Αμπελόκηπους και μάλιστα κοντά σε σχολείο. Η αστυνομία αμέσως παρενέβη, τον εντόπισε και τον συνέλλαβε.
Διαπιστώθηκε όμως πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Τον Φεβρουάριο πάλι σε δημοτικό σχολείο παρενόχλησε δύο μαθήτριες, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ενώ κινούνταν στις Συκιές με το ιχ του παρενόχλησε μαθήτριες του γυμνασίου.
Η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσε τον υπολογιστή του.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Σε επ' αυτοφώρω σύλληψη ατόμου, που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις κοντά σε σχολικές μονάδες, στις περιοχές των Αμπελοκήπων και Συκεών, προχώρησαν περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις».
Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (20-03-2015), ο 26χρονος προσέγγισε 54χρονη ημεδαπή, η οποία βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου, κοντά σε σχολείο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων και προέβη σε πράξεις οι οποίες προσέβαλαν την αξιοπρέπειά της.
Έπειτα από καταγγελία του συμβάντος στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν επισταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, προέκυψαν επιπλέον τα ακόλουθα:
• Μεσημβρινές ώρες της 24-02-2015, ο 26χρονος πλησίασε ανήλικες μαθήτριες, που βρίσκονταν στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στην περιοχή των Αμπελοκήπων και προέβη σε ασελγείς πράξεις μπροστά τους.
• Το χρονικό διάστημα 17 έως 19-03-2015, μετέβαινε με αυτοκίνητο έξω από σχολική μονάδα στην περιοχή των Συκεών και παρενοχλούσε μαθήτριες Γυμνασίου, προσπαθώντας να τις πλησιάσει.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.
Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή του δράστη σε παρόμοια περιστατικά.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή:  seleo.gr