Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Πασχαλινό παζάρι «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

loading...
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το  Πάσχα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στον «Κύβο» του στην οδό Ερμού με Αριστοτέλους με ένα χαρούμενο και φιλόξενο Πασχαλινό παζάρι από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και το Σάββατο 11 Απριλίου 2015.
Ώρες Λειτουργίας: Ωράριο καταστημάτων
Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία Πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές διακόσμησης  αλλά και Πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις Πασχαλινές αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του Οργανισμού που εδώ και 20 χρόνια στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη χαρίζοντας χαμόγελα!
 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Μέσα στα 20 χρόνια δράσης του έχει στηρίξει 975.307 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.
Φέτος το Πάσχα, ενισχύστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αγοράζοντας δώρα για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας και βοηθήστε να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο: να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε όλα τα παιδιά!
Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», 
τηλέφωνο: 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr, www.hamogelo.gr


Πηγή: citymagazine.gr