Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η Θεσσαλονίκη «μάγεψε» τους Ρώσους

loading...




Ο ήλιος και η θάλασσα, τα ιερά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας, ο αρχαιοελληνικός και σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός καθώς και η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών είναι ορισμένα από τα "ατού" της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία προβλήθηκαν στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ της Μόσχας.


Στη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με tour operators της Ρωσίας, καθώς και με άλλους φορείς, και να συζητήσουν μαζί τους τις προοπτικές ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή.

Επίσης, κατά την επίσκεψη στο περίπτερο της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στη Ρωσία, Δανάης – Μαγδαληνής Κουμανάκου, συζητήθηκε το πρόβλημα έκδοσης βίζας για τους Ρώσους πολίτες.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ της Μόσχας είναι από τις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως. Χαρακτηριστικό του μεγέθους της είναι οι 2.056 εκθέτες που συμμετείχαν από 203 χώρες.

Πηγή: Real.gr

Αν είσαι από Θεσσαλονίκη και θες να αποκτήσεις πρόσβαση σε μειωμένες τιμές σε μαγαζιά και επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης αλλά και να πιέσουμε όλοι μαζί για ακόμα πιο  μειωμένες τιμές έλα μαζί μας πατώντας εδώ