Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εκστρατεία στο Facebook για την μετονομασία της Γαλακτοκομικής σχολής σε «Βαγγέλης Γιακουμάκης»

loading...
Ένα group στο facebook αιτείται την μετονομασία της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, σε «Σχολή Βαγγέλης Γιακουμάκης», ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο φοιτητή, ο οποίος έπεσε θύμα συμφοιτητών του, οι οποίοι τον βασάνιζαν επί δύο χρόνια.



Η συγκεκριμένη σελίδα έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πάνω από 46.000 μέλη, και οι διαχειριστές της ,έχουν γράψει: «Οι Έλληνες βροντοφωνάζουν…ναι στην μετονομασίας της σχολής σε “Γαλακτοκομική σχολή Βαγγέλη Γιακουμάκη” και ναι σε υποτροφία Βαγγέλη Γιακουμάκη…οι τραμπούκοι θα βλέπουν το θύμα τους να τους στοιχειώνει μια ολόκληρη ζωή. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ η θυσία του Βαγγέλη!!! Δεν σταματάμε…».
Η σελίδα φιλοξενεί την φωτογραφία του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός έπειτα από 38 ημέρες, καθώς και ένα συγκινητικό βίντεο με τον τίτλο «Καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ γιατί έφυγες άδικα».
Η σελίδα αυτή που δημιουργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με σκοπό να προτείνει την μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Σχολή «Βαγγέλης Γιακουμάκης», έχει γίνει ήδη αντικείμενο συζήτησης, ενώ όλοι και πιο πολλοί χρήστες του Facebook σπεύδουν να γίνουν μέλη της και να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια.


Πηγή: peoplegreece.com