Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Είχε «ρημάξει» καταστήματα και οχήματα στη Θεσσαλονίκη

loading...


Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από καταστήματα και οχήματα στο κέντρο της πόλης εξιχνιάστηκαν στο πλαίσιο έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης– Αγίου Παύλου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης των διαρρήξεων είναι 30χρονος, ο οποίος κρατείται ήδη βάσει εντάλματος προσωρινής κράτησης για παρόμοια αδικήματα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος ομογενής, το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου– Φεβρουαρίου 2015, διέρρηξε δύο οχήματα και ένα καφενείο και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και χρηματικό ποσό των 280 ευρώ. Το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσε την τσάντα θαμώνα καφετέριας, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα μικροαντικείμενα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οικία του 30χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και άλλα αντικείμενα την κατοχή των οποίων αδυνατούσε να δικαιολογήσει.

Δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σχηματίστηκε σε βάρος 46χρονου, συγκατοίκου του κρατούμενου.

Πηγή: zougla.gr