Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τα μουσικά σχήματα που «ανεβαίνουν» στη Θεσσαλονίκη

loading...
Τα μουσικά σχήματα που «ανεβαίνουν» στη Θεσσαλονίκη
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί τραγουδιστές και σχήματα ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη απο την περίοδο του Πάσχα και μετά. Ενώ όλο το χειμώνα δεν είχαμε πολλές επιλογές, σε λίγες εβδομάδες δεν θα ξέρουμε ποιο νυχτερινό μαγαζί να πρωτο-επισκεφτούμε .
Το Μέγαλο Σάββατο πρεμιέρα θα κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Παντελή Καναράκη στο Stage Live. Την ίδια μέρα πρεμιέρα για ακόμη μια φορά θα κάνουν στην πόλη η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, αυτή την φορά στο Recital Live Stage.
Από 17/4 η Πέγκυ Ζήνα μαζί με τον Νίκο Μαρκόπουλο θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις στο ανακαινισμένο Vogue. Αν και στην Αθήνα ο Νότις Σφακιανάκης είχε στο πλάι του την Πέγκυ Ζήνα, έρχεται και αυτός Θεσσαλονίκη στην Πύλη Αξιού την ίδια μέρα, αλλά μαζί του θα είναι η Λένα Παπαδοπούλου. Επίσης την Παρασκευή 17/4 στην πόλη τους επιστρέφουν οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο FIX. Στο Magique ήδη από 27/3 ο Αντύπας κάνει το κοινό της Θεσσαλονίκης να «μην κοιμάται» και να είναι «ανεβασμέμο».
Λίγο αργότερα, σεισμό θα προκαλέσουν στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα. Το πιο επιτυχημένο σχήμα της Αθήνας, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαΐου στη Pollitia. O Παντελής Παντελίδης δεν θα ακολουθήσει το σχήμα, καθώς στις 24 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα στο Fantasia, στην Αθήνα, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. 
Παράταση πήραν στις εμφανίσεις τους η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος, οι οποίοι ξεκίνησαν την συνεργασία τους και στην Θεσσαλονίκη από της 4/3 . Τις εμφανίσεις τους συνεχίζουν, όμως και ο Μάκης Δημάκης στο Voice, o oποίος κάνει «μαραθώνιο» από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα, αλλά και η Φανή Δρακοπούλου συνεχίζει στα Μαμούνια.

Πηγή: seleo.gr