Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Φωτογραφίες: Η Ορνέλα Μούτι και η κόρη της για yoga στη Θεσσαλονίκη

loading...

Αφορμή για το ταξίδι τους ήταν ένα σεμινάριο γιόγκα που έγινε στη συμπρωτεύουσα, ενώ η ηθοποιός και η κόρη της, Νάικε Ριβέλι, περιηγήθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης




Η Ορνέλα Μούτι, η θρυλική Ιταλίδα σταρ, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την κόρη της και «πλημμύρισαν» τα social media με φωτογραφίες από την διαμονή τους στη χώρα μας!






Αφορμή για το ταξίδι τους ήταν ένα σεμινάριο γιόγκα που έγινε στη συμπρωτεύουσα, ενώ η ηθοποιός και η κόρη της, Νάικε Ριβέλι, περιηγήθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου φωτογραφήθηκαν και τράβηξαν βίντεο με φόντο τις ομορφιές της.



Μάνα και κόρη έφτασαν στη συμπρωτεύουσα την περασμένη Πέμπτη και έμειναν σε κεντρικό ξενοδοχείο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, η Ορνέλα και η Νάικε έκαναν ακροβατική yoga σε στούντιο στην Καλαμαριά ακολουθώντας τις οδηγίες δύο καταξιωμένων Ισπανών δασκάλων. 


Οι δύο γυναίκες, που μοιάζουν εκπληκτικά, αναχώρησαν για τη Ρώμη το απόγευμα της Δευτέρας και, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Πηγή: protothema.gr