Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

«Ντου» της αστυνομίας σε ίντερνετ-καφέ σε Εύοσμο και Ανάληψη - 15 συλλήψεις

loading...
«Ντου» της αστυνομίας σε ίντερνετ-καφέ σε Εύοσμο και Ανάληψη - 15 συλλήψεις
Στοχευμένο έλεγχο πραγματοποίησε η αστυνομία σε ίντερνετ καφέ του Ευόσμου και της Ανάληψης, όπου οι θαμώνες έπαιζαν απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις των υπεύθυνων των καταστημάτων και μερικών εκ των θαμώνων.
Χθες το μεσημέρι (13-05-15) στην περιοχή της Ανάληψης, μετά απο «επιδρομή» της αστυνομίας μέσα σε ίντερνετ καφέ, συνελήφθη 53χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος που παιζόντουσαν τυχαιρά παιχνίδια στις οθόνες των υπολογιστών του. Οι 4 θαμώνες που βρέθηκαν να παίζουν τυχερά παιχνίδια στους υπολογιστές τους, συνελήφθησαν και αυτοί.
Τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, η αστυνομία έκανε έλεγχο σε παρόμοιο κατάστημα του Ευόσμου και διαπιστώθηκε πως σε 8 απο τους 26 εν ενεργεία υπολογιστές, οι θαμώνες έπαιζαν παράνομα παιχνίδια. Απο το κατάστημα συνελήφθη 41χρονος φερόμενος ως υπεύθυνος του καταστήματος και μια 29χρονη που εργαζόταν στο κατάστημα.
Δείτε τη νέα ηλεκτρική ψησταριά με αποσπώμενη σχάρα για να ψήνετε και μέσα στο σπίτι σας,που έρχεται στο χώρο σας δωρεάν με ένα τηλεφώνημα