Κυριακή 17 Μαΐου 2015

"Αγώνας Δρόμου για τα στρατόπεδα"

loading...
"Αγώνας Δρόμου για τα στρατόπεδα"
Σε «Αγώνα Δρόμου για τα Στρατόπεδα» καλεί μαζικά τους πολίτες ο Δήμος Παύλου Μελά. Πιο συγκεκριμένα, τα πάντα είναι έτοιμα και εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 11:00πμ.
και θα ενώνει τα δύο πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου. Ο αγώνας περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5χλμ, 2 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2 χλμ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Ως αφετηρία έχει οριστεί το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και ως τερματισμός το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και στόχος των διοργανωτών, πέρα από το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού, είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών για την απόδοση και αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων ως κοινόχρηστους, ελεύθερους χώρους πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.

Δείτε τη νέα ηλεκτρική ψησταριά με αποσπώμενη σχάρα για να ψήνετε και μέσα στο σπίτι σας,που έρχεται στο χώρο σας δωρεάν με ένα τηλεφώνημα