Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Μαξίμου σε «Θεσσαλονίκη»: Πείτε ποιος υπουργός έβγαλε τα λεφτά του έξω

loading...
Μαξίμου σε «Θεσσαλονίκη»: Πείτε ποιος υπουργός έβγαλε τα λεφτά του έξω
Στην αντεπίθεση περνά το μέγαρο Μαξίμου για το δημοσίευμα εφημερίδας ότι αναπληρωτής υπουργός έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό τον περασμένο Μάρτιο.
Μετά το αμήχανο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει το δημοσίευμα λέγοντας πως «δεν το έχει διαβάσει», ήρθε το πρώτο σχόλιο συνεργατών του Πρωθυπουργού.
Κύκλοι του μεγάρου Μαξίμου καλούν την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» να αποκαλύψει το όνομα του αναπληρωτή υπουργού.
«Καλό είναι η εφημερίδα αύριο να πει σε ποιον αναφέρεται. Ειδάλλως, αν το αφήσει να σέρνεται, αυτό θα αγγίζει τα όρια της προβοκάτσιας» σχολίαζαν με νόημα.
«Αναφορικά με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» που αναφέρεται σε Αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε τον Μάρτιο 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο: Περιμένουμε από την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» στην αυριανή της έκδοση, στην ίδια σελίδα, να αναφέρει το όνομα του Αναπληρωτή Υπουργού, το ποσό και τα στοιχεία του λογαριασμού. Αν δεν το πράξει τότε θα μιλάμε για πρακτική που ξεπερνάει τα όρια της χυδαίας προβοκάτσιας. Ας το πράξει αυτό για να υπάρξει και η ανάλογη απάντηση» έλεγαν από το μέγαρο Μαξίμου.