Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη μικρή Άννυ

loading...

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη μικρή Άννυ: Ο πατέρας της την έβρασε και την πέταξε σε λεκάνη και κάδους απορριμάτων

"Δεν θα βρεθεί ποτέ το πτώμα της μικρής Άννυς ή μέλη της", τόνισε συντετριμμένος αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής για τις φρικαλεότητες που έγιναν από τα χέρια του παιδοκτόνου πατέρα σε βάρος της μόλις τεσσάρων ετών κόρης του
Κλιμάκιο αστυνομικών τον εντόπισε στην Βουλγαρία όπου είχε διαφύγει και του πήραν κατάθεση το περασμένο Σάββατο, όπου σύμφωνα με όσα υποστήριξε, υπέδειξε τον πατέρα ως τον δολοφόνο, ενώ το ζευγάρι τον επισκέφτηκε στη Βουλγαρία κατά το ταξίδι αστραπή που πραγματοποίησαν με την άφιξη της Μπορίσοβα στην Αθήνα, πριν εκείνη πάει να δηλώσει την δήθεν εξαφάνιση της κόρης της Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.
Η μητέρα της 4χρονης Άννυ έκανε λόγο την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την ύπαρξη ενός ομοεθνή τους που έμενε συχνά στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα με το όνομα «Nicky». Ο κατά καιρούς συγκάτοικος του παιδοκτόνου πατέρα, κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, φέρεται να είπε, πως όπως του ομολόγησε ο ίδιος ο πατέρας της Άννυ, όταν συνήλθε από χρήση ναρκωτικών, αντιλήφθηκε στο πάτωμα νεκρή την κόρη του και άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα τα έβρασε και τα πέταξε στη λεκάνη και σε κάδους απορριμάτων. Μάλιστα του παραδέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι χτυπούσε συχνά το παιδάκι, ενώ ήρθε σε συνεννόηση με την σύντροφό του για να καταγγείλουν στις Αρχές την δήθεν εξαφάνιση της Άννυ.
Στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, όπου δολοφονήθηκε και μαρτύρησε η μικρή Άννυ, κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων εντόπισε αίμα της 4χρονης σε μικρές ποσότητες στον χώρο και στην λεκάνη. Ο πατέρας της φέρεται να την σκότωσε με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο, ενώ ισχυρίστηκε κατά την ομολογία του ότι δήθεν το παιδάκι ήταν άρρωστο τις ημέρες του Πάσχα (σχεδόν 10 ημέρες έως τη δήλωση εξαφάνισης), σηκώθηκε το βρήκε νεκρό και για να μην θεωρηθεί υπεύθυνος για αυτό, το τεμάχισε σε μικρά κομμάτια όπως είπε και το εξαφάνισε, βράζοντας το μαζί με άλλα υλικά για να μοιάζει με φαγητό και σκόρπισε τα κομμάτια του άλλα στην λεκάνη και άλλα σε σακούλες και στη συνέχεια σε διάφορους κάδους, με τρόπο που ακόμα και αν τα ανακάλυπτε κάποιος να νόμιζε ότι ήταν πεταμένο φαγητό.
Μετά από όλα αυτά, η Εισαγγελία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον 27χρονο πατέρα που κατηγορείται για Ανθρωποκτονία, Περιύβριση νεκρού, Ηθική Αυτουργία σε Ψευδορκία, Παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, η 25χρονη μητέρα για Έκθεση Ανηλίκου σε Κίνδυνο και  και σε βάρος του 70χρονου που την φιλοξενούσε για Ψευδορκία.
Ο αδίστακτος παιδοκτόνος ομολόγησε την πράξη του, ενώ η σύντροφος του δεν φέρεται να γνώριζε σε τι σημείο είχε φτάσει ο σύντροφός της, αφού άλλωστε έλειπε εκείνες τις ημέρες στην Γερμανία, τον κάλυπτε όμως, νομίζοντας ότι το παιδί το είχε διώξει ή είχε φύγει εξαιτίας του.