Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά για φέτος το καλοκαίρι

loading...
Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά για φέτος το καλοκαίρι
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί για 16η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση μαθητών κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών των sχολείων για εργαζόμενες μητέρες – Καλοκαίρι 2015».
Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν στους δημότες, των οποίων τα παιδιά φοιτούν σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και έχει σκοπό να εξυπηρετήσει τις εργαζόμενες, τις πολύτεκνες μητέρες και τις μονογονεϊκές οικογένειες, να προσφέρει εργασία σε άνεργους ή υποαπασχολούμενους εκπαιδευτικούς και τη χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων τους.
Κατά την διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά απασχολούνται από ειδικούς εκπαιδευτικούς σε διάφορες δραστηριότητες, όπως θεατρικά δρώμενα, ζωγραφική, μουσική, χορό, γυμναστική και αθλοπαιδιές.
Το πρόγραμμα φέτος θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός αργιών, από τις 07:00 έως τις 16:00, σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης (Link)
Για την λειτουργία του προγράμματος θα προσληφθούν 38 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από τις 29 Μαΐου έως και τις 5 Ιουνίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, το σχετικό παράρτημα, καθώς και το έντυπο υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.