Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Έρχεται «Καταιγίδα» στο ΑΠΘ, από τη φοιτητική θεατρική ομάδα «Φτου και Βγαίνω»

loading...
Έρχεται «Καταιγίδα» στο ΑΠΘ, από τη φοιτητική θεατρική ομάδα «Φτου και Βγαίνω»
1958. Δεκαπέντε ετερόκλητοι άνθρωποι, αποκλεισμένοι για λόγους ασφαλείας στο σαλόνι της πρώτης θέσης ενός υπερπολυτελούς κρουαζιεροπλοίου, του "Ατσάλινου Βίκτωρα" κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, αναγκάζονται να
έρθουν αντιμέτωποι με τα μυστικά που τόσο απεγνωσμένα προσπαθούν να αποσιωπήσουν. Μέχρι το τέλος της βραδιάς, ένας φόνος, δύο δημοφιλή τραγούδια, ένας γάμος, μία βόμβα, ένα χαμένο παιδί και πολλές εξομολογήσεις θα καταφέρουν να κάνουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα να ωχριούν μπροστά στην καταιγίδα που μαίνεται ανάμεσα στους μεγαλοαστούς επιβάτες και στα ραγισμένα τους προσωπεία.
Η φοιτητική θεατρική ομάδα «Φτου και Βγαίνω» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ παρουσιάζει, στην πρώτη της επί σκηνής εμφάνιση στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ, τη μαύρη κοινωνική κωμωδία, με τίτλο: «Καταιγίδα», σε κείμενο και σκηνοθεσία Άγγελου Παπαδάκη.
«Σε μια εποχή που μαστίζεται από ανισότητα, αδιαφορία και αβεβαιότητα, θίγεται η υπερφίαλη σιγουριά του ανθρώπου για τον εαυτό του με χιούμορ, προβληματισμό και ευαισθησία» υποστηρίζουν οι φοιτητές της Θεατρικής Ομάδας του ΑΠΘ «Φτου και Βγαίνω» αναφερόμενοι στο μήνυμα που στέλνει η θεατρική παράσταση που ανεβάζουν.
Οι παραστάσεις είναι ανοιχτές και δωρεάν για το κοινό και θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 και ώρα 19.30, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.
makthes.gr