Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Μηνύματα αγάπης, πάθους και... οπαδικής τρέλας στον χρωματιστό καφέ της Θεσσαλονίκης

loading...
Έβαλαν χρώμα στη ζωή μας και στην πρώτη καλημέρα μας. Το περσινό καλοκαίρι μας βοήθησαν να γνωρίσουμε τον χρωματιστό καφέ και μας κέρασαν ροζ freddo capuccino, κοκκινοπράσινο φραπέ και μπλέ freddo εσπρέσσο. Ο λόγος για τα κορίτσια του "Colored Coffee" στην οδό Αγίας Σοφίας, το οποίο σερβίρει γευστικό αλλά και εντυπωσιακό χρωματιστό καφέ. Πρόκειται για μια παγκόσμια πατέντα η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από την λεγόμενη και πόλη του καφέ, τη Θεσσαλονίκη.
Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της τον περασμένο Ιούλιο, όταν μια διατροφολόγος και μια barwoman, ένωσαν τις δυνάμεις τους. "Ο καφές για μας είναι έμπνευση. Μετά από αρκετή προσπάθεια και δίχως να χρησιμοποιήσουμε χρωστικές ουσίες, καταφέραμε να δώσουμε χρώμα στον καφέ. Είναι κάτι το διαφορετικό". ανέφερε τότε στο Thestival η μια εκ των ιδιοκτητριών, Ειρήνη Χατζηλίου. Ξεκαθάριζε δε ότι το χρώμα στο καφέ δεν επηρεάζει καθόλου τη γεύση του καφέ. «Είναι φυτικό και δεν περιέχει καμία χρωστική ουσία».
Σήμερα, οι ιδιοκτήτριες του Colored Coffee προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και φέρνουν την τέχνη στο ποτήρι σας. Σχήματα, μηνύματα, ονόματα και οτιδήποτε σκεφτείτε, μπορεί να αποτυπωθεί στον καφέ σας.
Θέλετε να στείλετε μήνυμα αγάπης σε ένα δικό σας πρόσωπο; Θέλετε να κάνετε πλάκα σε έναν φίλο σας; Θέλετε να εκφράσετε τις οπαδικές σας προτιμήσεις; Ένας καφές και πολλή έμπνευση από τα κορίτσια του Colored Coffee, αρκούν! 
Info:
Colored Coffee
Αγίας Σοφίας 38
Θεσσαλονίκη
231 022 6895