Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Πουλούσαν «μαϊμού» αθλητικά είδη σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

loading...
Πουλούσαν «μαϊμού» αθλητικά είδη σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
Πάνω απο 2.000 προιόντα «μαϊμού» εντοπίστηκαν σε δυο αποθήκες και καταστήματα των περιοχών Καλοχωρίου, Διαβατών και Μενεμένης.
Οι δράστες χρησιμοποιούσαν πλαστή σφραγίδα αθλητικής εταιρίας, δημιουργώντας πλαστά τιμολόγια και δελτία αποστολής, ώστε να φαίνονται νόμιμοι στην αγορά των ειδών παρεμπορίου.
Στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Έλληνες ηλικίας απο 23 εώς 59 ετών και ένας 37χρονος αλλοδαπός. Συγκεκριμένα ο 59χρονος διατηρούσε μαγαζί με αθλητικά είδη στην Μενεμένη και το μεγαλύτερο ποσοστό απο τα προιόντα που υπήρχαν μέσα ήταν απομιμητικά προιόντα. Το κατάστημα το διατηρούσε με τους υπόλοιπους τρεις Έλληνες συνεργούς του, ενώ ο 37χρονος αλλοδαπός είχε το ρόλο του μεταφορέα απο τις αποθήκες στο κατάστημα.
Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν 2.392 απομιμητικά προιόντα εταιρειών στο κατάστημα και στις αποθήκες και συνέλαβαν τους δυο απο τους πέντε δράστες..
maimou proionta 01
maimou proionta 02
maimou proionta 03

Δείτε τη νέα ηλεκτρική ψησταριά με αποσπώμενη σχάρα για να ψήνετε και μέσα στο σπίτι σας,που έρχεται στο χώρο σας δωρεάν με ένα τηλεφώνημα