Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Δήμο Παύλου Μελά

loading...
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Δήμο Παύλου Μελά
Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά συνεχίζει την προσπάθεια για την ανάπτυξη του Αθλητισμού τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία άθλησης σε όλους τους Δημότες ανεξαρτήτου ηλικίας και κοινωνικής ομάδας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και κινητοποίηση της τοπικής αθλητικής κοινωνίας.

Στην προσπάθεια μας να ενημερώσουμε και να εκπαιδεύσουμε απλούς πολίτες διοργανώνουμε σεμινάριο Α' Βοηθειών σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. Έλληνες Διασώστες.

Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την υγεία και την ασφάλεια των Δημοτών διδάσκοντας τους τεχνικές και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπισθεί οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη είτε βρίσκονται σπίτι, στη δουλειά ή σε κάποια αθλητική δραστηριότητα. Τις γνώσεις αυτές μπορεί να τις εφαρμόσει ο καθένας βοηθώντας να σωθεί μια ζωή.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 και Τετάρτη 20 Μαΐου στις 18.00 - 21.00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης (Περικλέους 19, Άνω Ηλιούπολη).
Στο σεμινάριο θα διδαχθούν έλεγχος αναπνοής, τραύματα, κατάγματα, διαστρέμματα, εγκαύματα, εμφράγματα, ΚΑΡΠΑ, δηλητηριάσεις, ακινητοποιήσεις και μεταφορά τραυματία.
Τα μαθήματα θα διδάξουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών από τους Έλληνες Διασώστες.
Στο τέλος των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Εγγραφές - Πληροφορίες: Τμήμα Αθλητισμού - Πολιτισμού
τηλ. 2313 302916, 961 & 2310 643963