Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Μπουτάρης: Είναι τρελοί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση

loading...

Μπουτάρης: Είναι τρελοί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνησηΤη δική του απάντηση για τη συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, έδωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης.

Ο κ. Μπουτάρης φέρεται να ανέφερε σε συνέντευξή του σε Γερμανό δημοσιογράφο για την ελληνική κυβέρνηση: «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σα να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920».

Απαντώντας σε όσα διέρρευσαν, ο κ. Μπουταρης είπε τη Δευτέρα: «Εγώ είπα ότι είναι τρελοί και δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι τρελοί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα πράγματα. Δεν είπα όμως ότι τους μισώ. Δεν ξέρω τι έγινε με τη μετάφραση από τα Αγγλικά, στα Γερμανικά και στα Ελληνικά».

Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν θα απολογηθεί για τη δήλωσή του, ενώ αναφορικά με τη στήριξη που έχει δηλώσει στο παρελθόν προς την κυβέρνηση, για τη δύσκολη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη με τους πιστωτές είπε ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ γιατί «κάνουν τραγικά λάθη» αλλά, όπως τόνισε, «στηρίζουμε την κυβέρνηση γιατί είναι δημοκρατικά εκλεγμένη».