Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Νέα κάθετη μονάδα Citroen στην Θεσσαλονίκη...

loading...
Νέα κάθετη μονάδα Citroen στην Θεσσαλονίκη...

Σε συνεργασία με την εταιρεία AVC, του ομίλου Αντωνέλη προχωρά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Citroen. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zougla.gr, ήδη έχει υπάρξει προσύμφωνο για να ξεκινήσει η συνεργασία και να αρχίσει να λειτουργεί η νέα μονάδα, το αργότερα μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Συμφώνησαν και υπογράφουν...
Επιτελείο της εισαγωγικής εταιρείας βρέθηκε προ ημερών στην Συμπρωτεύουσα και σχεδόν έδωσαν τα Πολύ δυνατό αντιπρόσωπο θα έχει η Citroen από τα τέλη Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη  χέρια με τους ανθρώπους της AVC, που τείνει να γίνει ο μεγαλύτερος παίκτης του κλάδου. Πρόσφατα μάλιστα η εν λόγω εταιρεία, έκλεισε συνεργασία με την Subaru καθώς το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει με έμπειρους συνεργάτες από το χώρο του αυτοκινήτου (το έχουμε γράψει και στα «Νέα της Πιάτσας Νο2») δείχνει και το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Οι τελικές υπογραφές θα πέσουν το αργότερο αρχές Ιουνίου προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες για να μπει στην τελική ευθεία η έναρξη της νέας Citroen η οποία σήμερα αντιπροσωπεύεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη από την εταιρεία Φέσσας.
Αυτό που αναμένουμε είναι η επίσημη ανακοίνωση της Citroen για τη νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί και επίσημα το ρεπορτάζ του zougla.gr.

Πηγή:zougla.gr