Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Βρείτε σπίτι και εργασία με ένα κλικ. H καινούρια πλατφόρμα για φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

loading...
Βρείτε σπίτι και εργασία με ένα κλικ. H καινούρια πλατφόρμα για φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Jobres, θα δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας να μπορούν να αναζητούν εργασία και κατοικία, όπως και να δημοσιεύουν αγγελίες συγκατοίκησης.


Η παρουσίαση του ιστότοπου έγινε σήμερα στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, απο τον επιστημονικά υπεύθυνο του έργου, καθηγητή Ιωάννη Μαυρίδη. Αρχικά σκοπός τους ήταν να αποφύγουν οι φοιτητές την δημιουργία πολλών λογαριασμών για διαφορετικές υπηρεσίες και να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό που μέσα απο αυτό θα τους παρέχονται πολλές υπηρεσίες, όπως οι υπηρεσίες της google, είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Μαυρίδης.
Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες είναι η αναζήτηση εργασίας και η αλλαγής στέγης.
Η αναζήτηση εργασίας θα πραγματοποιήται, στέλνοντας βιογραφικά οι φοιτητές και αγγελίες με πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι, πιθανοί εργοδότες και εταιρίες-φορείς θα έχουν πρόσβαση στη σελίδα για αναζητήσουν προφιλ φοιτητών που ταιριάζουν στις προδιαγραφές κάλυψης θέσεων εργασίας. Οι φοιτητές μπορούν να μεταφέρουν αυτόματα το βιογραφικό τους απο social media, όπως είναι το linked in.
To ίδιο θα γίνεται και με την υπηερεσία αλλαγής στέγης. Εκτός απο τους φοιτητές, θα μπορούν να δημοσιεύουν ιδιοκτήτες ακινήτων και μεσιτικά γραφεία αγγελίες για διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση. Επίσης για φοιτητές που έρχονται απο άλλη πόλη θα προσφέρονται πληροφορίες χάρτη με επίκεντρο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Όταν υπάρχει κάτι που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα του κάθε φοιτητή, θα ειδοποιοείται με email και με sms. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μόνο για φοιτητές του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, καθώς δεν θα γίνονται εγγραφές στη πλατφόρμα, αλλά σε αυτούς που υπάρχουν ήδη ως φοιτητές του Πανεπιστημίου, θα τους δίνεται λογαριασμός.
Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμα θα λειτουργεί η ενημερωτική σελίδα idpweb.uom.gr
pamak jorbes 01
pamak jorbes 02
pamak jorbes 03
pamak jorbes 04
pamak jorbes 05