Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 28χρονο Ρομά που βίασε και σκότωσε την 1,5 έτους κόρη του

loading...
Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 28χρονο Ρομά που βίασε και σκότωσε την 1,5 έτους κόρη του

 Την ίδια ποινή, όπως και στην πρωτοβάθμια δίκη, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης στον 28χρονο Ρομά που βίασε και σκότωσε την 1,5 έτους κόρη του, επειδή έριξε στο έδαφος τη δόση ηρωίνης του.

Το δικαστήριο, εξετάζοντας το αποτρόπαιο έγκλημα σε δεύτερο βαθμό, επέβαλε στον αδίστακτο δράστη την ποινή των ισοβίων και επιπλέον 32 χρόνων.
Το ειδεχθές έγκλημα διαπράχθηκε το Μάρτιο του 2011 μέσα στην παράγκα όπου ζούσε ο 28χρονος μαζί με τη σύζυγό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, στον οικισμό αθίγγανων της Χαλάστρας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Ο αδίστακτος δράστης, αφού βίασε το βρέφος, το χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι και το κορμάκι του, με συνέπεια να το τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, ξυλοφόρτωσε και την 3χρονη κόρη του, που παρακολουθούσε έντρομη το φρικιαστικό έγκλημα. Αμέσως μετά εγκατέλειψε το σπίτι και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή του σταθμού των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Ατάραχος και χωρίς να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια του, απολογούμενος, επικαλέστηκε την χρόνια τοξικομανία του για να δικαιολογήσει τις κτηνώδεις πράξεις του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ