Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Πυροβόλησαν σκυλίτσα στην Ορεστιάδα και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία (ΦΩΤΟ)

loading...
Πυροβόλησαν σκυλίτσα στην Ορεστιάδα και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία (ΦΩΤΟ)
Αυτόν που πριν από μερικές ημέρες πυροβόλησε και σκότωσε μια αδέσποτη σκυλίτσα στην Ορεστιάδα αναζητούν οι φιλόζωοι της περιοχής. 
 
Το σκυλί εντοπίστηκε νεκρό επί της οδού Ρήγα Φεραίου από άτομο που το φρόντιζε. Ήταν αδέσποτο όμως είχε μεταφερθεί στον κτηνίατρο για εξετάσεις, εμβολιασμό, στείρωση και ηλεκτρονική σήμανση ενώ επέστρεψε και πάλι στην περιοχή όπου είχε εντοπιστεί. 
 
Λίγες ώρες μετά η σκυλίτσα εντοπίστηκε νεκρή ενώ έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του σώματός της από τον πυροβολισμό που είχε δεχθεί. 
 
Το ζώο μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για νεκροψία-νεκροτομή ενώ από τον πυροβολισμό, όπως διαπιστώθηκε, είχε τρυπηθεί αρτηρία του και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. 
 
Τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Ορεστιάδα,  «Η ΑΛΚΥΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝ» υπέβαλαν μήνυση ενώ σε σχετική ανακοίνωσή τους για το περιστατικό μεταξύ άλλων επισημαίνουν πως “το Σωματείο μας θα συνεργαστεί με οποιονδήποτε χρειαστεί, Αρχές-Φορείς-Συλλόγους-Ιδιώτες, προκειμένου να βρει αυτόν που το έκανε. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όσοι κατοικείτε στην περιοχή αυτή και γνωρίζετε κατόχους όπλων ή σας έχουν απειλήσει για τα σκυλιά σας ή τα αδέσποτα που φροντίζετε ή ακόμη αν είδατε κάτι επικοινωνήστε μαζί μας. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ!”.