Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Παρίστανε τον κωφάλαλο και έκλεψε από πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά λαχεία τύπου «Ξυστό»

loading...
Παρίστανε τον κωφάλαλο και έκλεψε από πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά λαχεία τύπου «Ξυστό»
Δύο άτομα συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ χθες το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλησης, προέβαιναν σε κλοπές. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο παρίστανε τον κωφάλαλο για να πλησιάσει τα θύματά του.
Πρόκειται για δυο Ρουμάνους ηλικίας 21 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Κλοπής κατ’ εξακολούθηση και της Απλής συνέργειας σε κλοπή.
Το πρωί της 07-06-2015, στην Καλαμαριά, μάλιστα ο 21χρονος μπήκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και παριστάνοντας τον καωφάλαλο αφαίρεσε 84 στιγμιαία λαχεία. Στη συνέχεια, μαζί με τον συνεργό του, αποπειράθηκαν, αρχικά, να πουλήσουν τα αφαιρεθέντα λαχεία σε άλλο πρακτορείο και όταν δεν τα κατάφεραν, μετέβησαν σε τρίτο κατάστημα ΟΠΑΠ όπου εξαργύρωσαν 20 δελτία.
Επιπρόσθετα, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας και ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, ο 21χρονος αλλοδαπός, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από καφετέρια της ίδιας περιοχής.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος άντρας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για παρόμοια αδικήματα.
Οι δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.
πηγή:seleo.gr