Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Εξαρθρώθηκε σπείρα στη Θεσσαλονίκη που λήστευε «ντελιβεράδες»

loading...
Εξαρθρώθηκε σπείρα στη Θεσσαλονίκη που λήστευε «ντελιβεράδες»
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε ληστείες εις βάρος διανομέων καταστημάτων εστίασης και συνελήφθησαν τα δυο μέλη της.


Πρόκειται για δυο άντρες ηλικίας 23 ετών οι οποίοι από τα τέλη Μαρτίου συνέστησαν εγκληματική οργάνωση για να ληστεύουν διανομείς καταστημάτων εστίασης.
Οι δυο δράστες κατά τους μήνες Μάρτιο έως Μάιο του 2015, με χρήση σωματικής βίας απέσπασαν από έξι διανομείς το χρηματικό ποσό των 973 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσουν τις εισπράξεις κι από έναν ακόμη υπάλληλο.
Αφού πραγματοποιούσαν τηλεφωνικά παραγγελίες σε διάφορα καταστήματα εστίασης της Θεσσαλονίκης, επέλεγαν να γίνει η παράδοσή τους σε απομακρυσμένα και ερημικά σημεία, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις παράνομες πράξεις τους.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 μαχαίρια, ένα ξύλινο ρόπαλο, μια ράβδος από καουτσούκ, 12 παιδικά αθύρματα – κροτίδες.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Πάρτε 10€ δώρο για αγορές σε παπούτσια,ρούχα και τσάντες με μια σύντομη και δωρεάν εγγραφή εδώ.Ισχύει για όλους χωρίς κληρώσεις