Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Σπείρα αφαίρεσε πάνω από 50.000 ευρώ από καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

loading...
Σπείρα αφαίρεσε πάνω από 50.000 ευρώ από καταστήματα στη Θεσσαλονίκη
Έξι άτομα είχαν αναστατώσει πολλούς καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη, από τους οποίους αφαίρεσαν χρήματα και συσκευές μέσα από τα καταστήματα τους. 
Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μηχανιώνας και η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση εννέα  περιπτώσεων κλοπών από καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι 6 ατόμων ηλικίας 20 έως 30 ετών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, δυο εκ των οποίων συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή της Άνω Πόλης, έπειτα από απόπειρα κλοπής σε κομμωτήριο.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση, κατά περίπτωση, εισήλθαν παράνομα σε  επτά  καταστήματα (ιχθυοπωλείο, μεσιτικό γραφείο, γραφείο πολιτιστικού συλλόγου κ.α.) και αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε ακόμη ένα , αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 53.300 ευρώ και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ seleo.gr