Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Υποβρύχιους γάμους τουριστών στο βυθό της ΑΜΘ διοργανώνει επαγγελματίας της περιοχής

loading...
Υποβρύχιους γάμους τουριστών στο βυθό της ΑΜΘ διοργανώνει επαγγελματίας της περιοχής
Εποικοδομητικές αποδεικνύονται οι εκθέσεις Τουρισμού στις οποίες λαμβάνει μέρος η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης καθώς άρχισαν να φέρνουν αποτέλεσμα οι επαφές και οι συνεργασίες με διάφορες επαγγελματικές ομάδες άλλων χωρών.

Σε μία από αυτές τις εκθέσεις πήρε μέρος και μια δραστήρια γυναίκα από την Αλεξανδρούπολη η Λία Ευθυμιάδου η οποία προτείνει σε Βούλγαρους, Τούρκους , Ρουμάνους και Ρώσους να έρθουν να παντρευτούν στην περιφέρεια ΑΜΘ και η ίδια να διοργανώσει τα πάντα στον γάμο τους.
Η πρόταση άρχισε να υλοποιείται και πάει πολύ καλά με τους καλύτερους πελάτες της μέχρι στιγμής να είναι Τούρκοι. Η κ Ευθυμιάδου διοργανώνει γάμους στην Καβάλα, στην Θάσο, στην Αλεξανδρούπολη και πλέον υπάρχει πρόταση και για το Πόρτο Λάγος με φόντο το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου. Οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν σε ποια περιοχή θα ήθελαν να τελέσουν τον γάμο τους μέσα από την ιστοσελίδα που λειτουργεί η κ Ευθυμιάδου στο διαδίκτυο www.greecewedding.com.gr στα Αγγλικά, Βουλγάρικα, Ρώσικα, Τούρκικα, Ρουμάνικα.
Όντας καταδύτρια και η ίδια η επιχειρηματίας προτείνει και υποβρύχιο γάμο στον βυθό του θρακικού πελάγους καθώς όπως είπε στην ΕΡΑ Κομοτηνής “διαπίστωσε ότι ο καταδυτικός τουρισμός παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση, και εφ όσον και η ίδια κάνει καταδύσεις θα μπορούσε να είναι κοντά στα ζευγάρια και μέσα στον βυθό”. Για τον λόγο αυτό έχει έρθει σε επικοινωνία με το καταδυτικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης.
Πάντως το πρωτότυπο εγχείρημα της Αλεξανδροπολίτισας  επιχειρηματία μόνο θετικά έχει, καθώς δίνει δουλειά σε πολλές κατηγορίες επαγγελμάτων.