Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Iβάν Σαββίδης: Μεταφορά της Τούμπας σε άλλο μέρος (ΒΙΝΤΕΟ)

loading...
Iβάν Σαββίδης: Μεταφορά της Τούμπας σε άλλο μέρος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρόν του στην κοπή της πίτας του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης κι εκεί απάντησε και στις ερωτήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Ένας τον ρώτησε τι σκέφτεται να κάνει με το γήπεδο. Εκεί ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε πως αμφιταλαντεύεται. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ή μάλλον, δεν ξέρει ποια είναι η σωστή απόφαση.
Φαίνεται όμως ότι αρχίζει να ζυμώνεται στο μυαλό του η ιδέα ενός γηπέδου σε άλλο χώρο!
Ο ίδιος είπε πως θεωρεί ότι το νέο γήπεδο είναι καλύτερο να γίνει σε ένα άλλο μέρος. Συμπλήρωσε, όμως, ότι την απόφαση δεν θα την πάρει μόνος του. Θα ζητηθεί και η γνώμη των φιλάθλων.
Είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το γήπεδο…
“Όποιος λέει ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε Τούμπα. Όταν λέμε Τούμπα, μιλάμε για το μέρος που χτυπά η καρδιά του ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ έκανα το γύρο της Τούμπας και είπα ότι εμείς θα φύγουμε από εδώ.
Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ίσως αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος, που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μπορούμε να χτίσουμε την καινούρια Τούμπα, να νιώθουμε την ενέργειά της. Εγώ τη νιώθω. Ακόμη κι όταν με βρίζουν, δεν με πειράζει. Όταν έρθει η ώρα, θα ακούσω τον κόσμο.
Σήμερα είμαι σε ένα δίλλημα. Ή πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας ή πρέπει να εμφανιστεί μια Τούμπα σε άλλη θέση. Το ερώτημα είναι, τι κάνουμε. Αλλά και οικονομικά. Θεωρώ ότι αυτό το στόχο είναι πιο εύκολο και πιο καλό να τον πετύχουμε σε καινούριο μέρος.
Στο χωριό που γεννήθηκα, στη Σάντα, ακόμη κι όταν πουλούσαν μια αγελάδα, πήγαιναν να δουν σε ποιο στάβλο θα πάει η αγελάδα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η νέα Τούμπα θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα νιώθουμε άνετα. Θα συμβουλευτώ εσάς, όλους τους φιλάθλους, θα γίνει μια μεγάλη διαδικασία λήψης της γνώμης του κόσμου κι αυτό, που θα θελήσετε εσείς, αυτό θα κάνω κι εγώ”.
seleo.gr