Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τραγουδιστής στην Λαμπίρη:«Η Θεσσαλονίκη είναι εκτροφείο σκύλων και... τους στέλνει στην Αθήνα»!

loading...

Τραγουδιστής μίλησε στο Labiri biri για την αλλαγή στην εμφάνισή του αλλά και για τους τραγουδιστές, που έχουν την ίδια καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη!

Ο λόγος για τον Αγάθωνα, τον ρεμπέτη που αρχικά αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, που ξύρισε το μουστάκι του, αλλά θα το ξαναφήσει να μεγαλώσει γιατί δεν αρέσει στην γυναίκα του.

Ο Αγάθωνας αρχικά είπε: «Το ρεμπέτικο βρίσκεται σε ένα επίπεδο το οποίο δεν είναι πάρα πολύ καλό, γιατί δεν το αγαπάει κανείς εκτός από αυτούς που το ακούνε. Οι περισσότεροι το απεχθάνονται σε αυτή την απαίσια χώρα, που κακώς λέγεται Ελλάδα, γιατί είναι ή κουφοί ή σκύλοι».
Και πρόσθεσε: «Η μουσική στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε χειρότερο επίπεδο γιατί εκεί παράγει σκύλους. Η Θεσσαλονίκη είναι εκτροφείο σκύλων! Παράγει σκύλους και τους στέλνει στην Αθήνα. Κάθε χρόνο παράγει καινούργιους σκύλους. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι καινούρια φουρνιά... είναι ντόπερμαν, ροντβάιλερ... πάντως σε μερικά χρόνια θα φανούν. Είναι εκτροφείο σκύλων. Εγώ τη γλίτωσα, δεν έγινα σκύλος... Απλώς μπορώ και τα λέω και προκαλώ και τους άλλους να τα λένε για μένα αν μπορούν».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Πανικός στη Θεσσαλονίκη με τα 850€ Δώρο για Ψώνια ΣουπερΜάρκετς ,Τρέχουν να προλάβουν Δείτε εδώ