Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Άστεγος ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι σε δημόσιο χώρο στη Θεσσαλονίκη

loading...
Καθοριστικό ρόλο για την αυτόφωρη σύλληψη του δράστη διαδραμάτισε η παρατηρητικότητα περίοικου και η έγκαιρη ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών από τον ίδιο, καθώς απογευματινές ώρες της Κυριακής 
αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις ενηλίκου, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος ανήλικου παιδιού σε υπαίθριο χώρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Παλαιός Σταθμός).
Αμέσως μετά την καταγγελία και βάσει της δοθείσας περιγραφής, εκδόθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις και μεσημβρινές ώρες χθες, συνελήφθη ο 58χρονος άντρας, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε και το ανήλικο αγόρι.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο ανήλικος παθόντας, παρουσία ψυχολόγου, αναγνώρισε τον δράστη, ενώ η μητέρα του δήλωσε άγνοια του περιστατικού.
Επιπρόσθετα, σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε δεύτερη δικογραφία, καθώς εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβίαση όρων κράτησης.
Σημειώνεται ότι, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας με πρόθεση, οπλοφορία, κλοπών, ζωοκλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
πηγή: seleo.gr