Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Με μία τριήμερη γιορτή «σβήνει» τα 20 κεράκια του «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

loading...
Με μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, στις 24,25 και 26 Απριλίου, στο περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, γιορτάζει τα 20 χρόνια δράσης του «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, το περίπτερο 12 της ΔΕΘ/HELEXPO μετατρέπεται σε έναν απέραντο χώρο διασκέδασης, αλλά και ενημέρωσης και σκορπά γέλιο και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Το «μενού» περιλαμβάνει παιδότοπο, κλόουν, μάγους, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς, face painting, zumba για όλους, ζαχαροπλαστική και μαγειρική για παιδιά, παράσταση καραγκιόζη, αφήγηση παραμυθιών, συναυλίες και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Επίσης, στον χώρο θα βρίσκεται ο «Ιπποκράτης», το Κινητό Πολυϊατρείο του οργανισμού, με παιδίατρο, οφθαλμίατρο, οδοντίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο, για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά, και τις τρεις ημέρες, ενώ το Σάββατο 25 Απριλίου θα υπάρχει και ορθοπεδικός, από τις 10 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.
Εκτός του «Ιπποκράτη», μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» και τον «Οδυσσέα», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας, που θα τους «ταξιδέψει» στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου δράσεων στη Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www. hamogelo.gr.