Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Είχαν μετατρέψει διαμέρισμα στη Νεάπολη σε οίκο ανοχής

loading...
Είχαν μετατρέψει διαμέρισμα στη Νεάπολη σε οίκο ανοχής
Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, στη Νεάπολη, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό οίκου ανοχής που λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα της περιοχής.


Συνελήφθη η 73χρονη μισθώτρια του διαμερίσματος - ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων.
Η 73χρονη ρύθμιζε, τηλεφωνικά, τα επ' αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εκδίδονταν στην επιχείρηση, τα οποία πραγματοποιούνταν εντός του διαμερίσματος.
Κατά την έρευνα σε χώρους του παράνομου οίκου ανοχής, που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας εντοπίστηκαν δύο ομογενείς γυναίκες, ηλικίας 28 και 65 ετών, οι οποίες είχαν εγκατασταθεί με σκοπό την επ' αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.