Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Πλημμύρισαν από κόσμο οι παραλίες της Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)

loading...
Πλημμύρισαν από κόσμο οι παραλίες της Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)
Ούτε καρφίτσα δεν πέφτει αυτή την ώρα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου οι παραλίες έχουν κατακλυστεί στην κυριολεξία από κόσμο.

Θέλοντας να αξιοποιήσουν το διήμερο, αρκετοί Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας και ξεχύθηκαν στις κοντινές παραλίες για να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα.
Όπως αναφέρουν οι εκδρομείς, η χερσόνησος της Κασσάνδρας αποτελεί την πιο φθηνή επιλογή, καθώς η τσέπη τους δεν τους επιτρέπει να διανύσουν περισσότερα χιλιόμετρα.
Οι τιμές στα παραλιακά καταστήματα, παρατηρούν πως είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που εφοδιάζονται με ομπρέλες και ξαπλώστρες και απολαμβάνουν τον καφέ τους κάπου πιο απομονωμένα και το κυριότερο, χωρίς χρέωση.
Η μεγαλύτερη κίνηση καταγράφεται σε περιοχές οι οποίες βρίσκονται κοντά στην Θεσσαλονίκη, όπως είναι η Καλλικράτεια, τα Νέα Πλάγια, τα Φλογητά και τα Νέα Μουδανιά.
Η κίνηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών παραμένει αυξημένη, ιδιαίτερα στο ύψος των Νέων Μουδανιών, στην Ποτίδαια (στο ύψος των έργων) και στο φανάρι της Καλλιθέας, όπου η εικόνα είναι η ίδια σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο πλέον.
Οι άντρες της τροχαίας έχουν τοποθετήσει κώνους στην επαρχιακή οδό Μουδανιών-Ποτίδαιας, δημιουργώντας έτσι δύο λωρίδες με κατεύθυνση προς το πρώτο πόδι του νομού, για να διευκολύνουν τους οδηγούς.

xalkidiki kinisi 20-6-20151
xalkidiki paralia 20-6-20152
xalkidiki paralia 20-6-20152
xalkidiki paralia 20-6-20152