Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Στις 2 Μαΐου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη

loading...
Στις 2 Μαΐου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη
Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «σύμφωνα με το Νόμο 4177/2013, θα ισχύσει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων "mid-season sales", το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου 2015. Επειδή η 1η Μαίου, κατά τα ειωθότα, θα καθοριστεί ως αργία με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η πρώτη μέρα έναρξης των εκπτώσεων θα είναι η 2α Μαΐου. Αντίστοιχα, τελευταία μέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο 9 Μαΐου 2015».
Επίσης, ο ΕΣΘ επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Επιπλέον βάσει του ίδιου Νόμου (4177/2013), οι εμπορικές επιχειρήσεις δύνανται (προαιρετικά) να λειτουργήσουν την Κυριακή 3 Μαΐίου 2015 (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης ανοιξιάτικης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου 2015).
Ως ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 3 Μαΐου ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει το διάστημα: 11 το πρωί έως 6 το απόγευμα.
seleo.gr