Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τρεις δρομείς ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα σε ένα 24ωρο στον αγώνα «Τρέξε χωρίς τερματισμό».

loading...
Τρεις δρομείς ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα σε ένα 24ωρο στον αγώνα «Τρέξε χωρίς τερματισμό» (ΦΩΤΟ)
Περισσότεροι από 2.000 πολίτες έχουν περάσει από τη ΔΕΘ για να τρέξουν ή να περπατήσουν μέσα στο πρώτο 24ωρο του αγώνα «Τρέξε χωρίς τερματισμό» με μοναδικό σκοπό να στηρίξουν με την απόσταση που διανύουν πέντε κοινωφελή ιδρύματα, καθώς τα χιλιόμετρά τους μετατρέπονται σε ευρώ.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι ανάμεσά τους που το κάνουν πράξη στην κυριολεξία, διότι δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να τρέχουν ή να περπατούν! Μέχρι στιγμής πρώτος σε χιλιόμετρα είναι ο Λαρισαίος Νίκος Νάτσης, ο οποίος “έγραψε” 140 χιλιόμετρα και σταμάτησε να τρέχει σήμερα το απόγευμα. Ακολουθεί ο Νότης Κοκωνιάς με 130 χιλιόμετρα χωρίς να έχει σταματήσει καθόλου και ο τρίτος της παρέας είναι ο Γιώργος Στεργιάδης με 101 χιλιόμετρα.
Δρομείς από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες πόλεις της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό τον 2ο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”, που φέτος έχει στόχο τα 20.000 χιλιόμετρα, τα οποία θα μετατραπούν σε ευρώ με μοναδικό στόχο να στηρίξουμε όλοι μαζί το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Ορφανοτροφείου Θηλέων “Μέλισσα”, του Ανοικτού Πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Λάμψη” και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας.
Χιλιάδες κόσμου πέρασε ήδη από την Έκθεση, πήρε το τσιπάκι του, έτρεξε και περπάτησε και θα το κάνει ξανά και ξανά στο διάστημα των 72 ωρών που διαρκεί ο αγώνας. Άνδρες, γυναίκες, μικροί, μεγάλοι, οικογένειες, ομάδες πολιτών, συνάδελφοι, αθλητές και αθλήτριες, όλοι μαζί μετατρέπουν την προσωπική τους διασκέδαση και άθληση σε κοινωνική προσφορά, γιατί αυτό είναι το μεγαλείο του μαζικού αθλητισμού!
Υπενθυμίζεται πως οι συμμετέχοντες μπορούν όσες φορές θέλουν, όποια ώρα θέλουν, μέρα ή νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, να τρέχουν ή να περπατούν στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ.