Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Αγόρασε κινητό από πλανόδιο στη Θεσσαλονίκη αλλά ήταν... πλαστελίνη

loading...
Αγόρασε κινητό από πλανόδιο στη Θεσσαλονίκη  αλλά ήταν... πλαστελίνη
Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από εντατική και μεθοδική έρευνα των Τμημάτων Ασφαλείας Μενεμένης και Άνω Πόλης – Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις απάτης και κλοπής.
Συγκεκριμένα :
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, για το αδίκημα της απάτης, διότι όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, τέλη Ιανουαρίου του 2015, στην περιοχή της Μενεμένης, εξαπάτησε 43χρονη  πουλώντας της αντί του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ, συσκευασία η οποία περιείχε πλαστελίνη αντί κινητού τηλεφώνου.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγ. Παύλου, σχημάτισαν δικογραφία, σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, για το αδίκημα της απάτης, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από τις αρχές έως τα μέσα Μαΐου 2015, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τη διευθέτηση εγγράφων σχετικά με την απόκτηση Ιθαγένειας, απέσπασε από 46χρονο αλλοδαπό χρηματικό ποσό που ανέρχεται στα 1000 ευρώ.
Σε βάρος 30χρονης αλλοδαπής, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγ. Παύλου, για το αδίκημα της κλοπής, διότι έπειτα από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η προαναφερθείσα, γύρω στα μέσα Μαϊου 2015, αφαίρεσε διάφορα είδη ένδυσης, από την οικία που εργαζόταν ως καθαρίστρια.