Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Θα ελέγχουν και τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης οι δημοτικοί αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

loading...
Θα ελέγχουν και τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης οι δημοτικοί αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
Επεκτείνονται στο εξής και στον τομέα των θέσεων ελεγχόμενης στάθμευσης οι έλεγχοι που διενεργεί η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.
Στόχος των ελέγχων είναι η εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων της πόλης οι οποίοι είναι κάτοχοι καρτών Θ1 και Θ2 αλλά και επισκεπτών. Η ανάγκη αυτή προκύπτει λόγω των αυξημένων αναγκών στάθμευσης αλλά και από την ανάγκη για τη διασφάλιση ζητημάτων ευταξίας και τήρησης της τάξης στους ελεύθερους χώρους της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση, προς πώληση, καρτών ωριαίας στάθμευσης για τις θέσεις της ελεγχόμενης στάθμευσης, σε περίπτερα, καταστήματα ψιλικών κ.α., συνεχίζεται από το Τμήμα Τελών Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Δημαρχείο, 2ος όροφος, γραφείο 235 Γ’, τηλέφωνα 2313 317273 και 2313 317268) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00 έως 14.30).
Οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις έγγραφες ενστάσεις τους κατά των βεβαιωμένων παραβάσεων (κλήσεων) παράνομης στάθμευσης στο γραφείο αρ. 1 του Γενικού Πρωτοκόλλου του Δημαρχείου, στον 1ο όροφο, αυστηρά εντός διαστήματος τριών ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα βεβαίωσης της παράβασης.